Ekonomi

Coach, New York’tan ilham alan Sonbahar 2024 koleksiyonunu tanıttı

NEW YORK – New York merkezli moda evi Coach, şehrin mirasına saygı duruşu ve sürdürülebilirliğe odaklanan bir duruşla lükse yeni bir bakış açısı sunan Sonbahar 2024 koleksiyonunu The James B. Duke House’da sergiledi. Kreatif Direktör Stuart Vevers, klasik arketipleri yıpranmış ve yeniden tasarlanmış öğeler aracılığıyla yeniden yorumlayan, markanın genç, karşı kültür ruhuyla aşılanmış Amerikan klasisizminin gelişen anlatısını yansıtan bir koleksiyon sundu.

Koleksiyonda, yeniden tasarlanan trençkotlar, deri ve yünlü ceketler ve iş giysisi kumaşlarından yapılmış yeni bir hırka ceket gibi dış giyim karışımları yer aldı. Smokin ceket ve pantolonların yanı sıra özel Coach rozetleri ve modellerin baş harfleriyle süslenmiş gündelik kolej kapüşonluları ve blazerleri de öne çıkan modüller arasında yer aldı.

Deri giyim bölümünde Brooklyn çanta ve Empire Carryall’ın yanı sıra Tabby çantanın güncellenmiş versiyonu Times Square Tabby’nin de yer aldığı New York koleksiyonu görücüye çıktı. Aksesuarlar, Empire State Binası ve Özgürlük Anıtı gibi New York’un ikonik sembollerini temsil eden takılarla tamamlanıyor.

Vevers, “Sonbahara yönelik vizyonum, aynı zamanda günümüz New York’unun ilerici ruhu içinde bağlamsallaştırılan lüks kodların arketiplerini keşfetmekti” dedi. Markanın varlık ve mirası yeniden tanımlama anlayışına uygun olarak Vevers, bir hikaye anlatan doku ve malzemeleri benimsemenin önemini vurguladı.

Defile, tarihi James B. Duke House’un arka planında gerçekleşti ve arşivden ilham alan dekoru, koleksiyonun modern tavrıyla tezat oluşturdu. Etkinlik, Koç Ailesi kimlik kartları ve The Strokes’tan Fabrizio Moretti’nin müziğiyle tamamlanan “New York City Koç Kulübü” temasına sahipti.

Brooklyn çantası ve koleksiyonun fiyonk motifiyle süslenmiş hazır giyim parçaları da dahil olmak üzere Sonbahar 2024 koleksiyonundan seçilen modüller, online olarak ve Coach SoHo ve Fifth Avenue’deki Coach House dahil olmak üzere seçkin Coach mağazalarından satın alınabiliyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

posof-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu